Op. Dr.

Op. Dr.

Bülent İNCE

Ortopedi ve Travmatoloji

Op. Dr. Bülent İnce, Ankara Magnet Hastanesinin Ortopedi ve Travmatoloji tıbbi biriminde hastalarımıza daha sağlıklı bir gelecek sunabilmek için çalışmaktadır.

1975 yılında Malatya’da dünyaya gelen Op. Dr. Bülent İnce, 1999 yılında Ankara’da bulunan Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimini tamamlamıştır. 2001 - 2006 seneleri içinde, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Ortopedi ve Travmatoloji biriminden uzmanlığını almıştır.

1999 - 2000 yılları arasında mecburi hizmeti olarak Malatya’da pratisyen hekim olarak kariyerine başlayan Op. Dr. Bülent İnce, 2000 - 2001 seneleri içinde Cumhuriyet Üniversitesi Anatomi anabilim dalında araştırma görevlisi olarak çalışmıştır.

2006 - 2007 senelerinde İzmir’de bulunan Güzelyalı Askeri Hava Hastanesinin ortopedi kliniğinde çalışmıştır. 2007 - 2011 yılları içinde mecburi hizmeti dolayısıyla Ankara Polatlı Devlet Hastanesindeki kalite yönetim direktörlüğünde başhekim yardımcısı olarak çalışmıştır.

2011 yılında Sağlık Bakanlığının 1. hizmet kalite okulu eğitimine katılmıştır. 2014 - 2016 yılları arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Sağlık Kurumları İşletmeciliği okumuştur. 2016 senesinde başladığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi eğitimi hala devam etmektedir.

2008 - 2011 yılları içinde Ankara’da yarı zamanlı özel hekim olarak çalışmış, ardından 2011 yılından beri Ankara’da tam zamanlı özel hekim olarak çalışmalarına devam etmektedir. Op. Dr. Bülent İnce, Ankara Magnet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji tıbbi biriminde hastalarımıza daha sağlıklı bir gelecek sunabilmek için çalışmaktadır.

Mesleki Faaliyetler

• Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Sağlık Kurulu Üyeliği
  • Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Sağlık Kurulu Üyeliği
  • Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Omuz Artroskopisi ve Artroplastisi Kursu Eğitmenliği